bannerInterno3

BENVINGUDA

SOCIETAT CATALANA DE CIRURGIA

Benvolguts,

Donada la situació actual de pandèmia del COVID-19, i desconeixent com serà la situació a la tardor, creiem que el XIII Congrés Català de Cirurgia no podrà celebrar-se de forma presencial aquest any. Ho hem rumiat molt i pensem que el celebrarem en format virtual, per evitar la seva cancel·lació sobtadament en cas d’empitjorament dels números de contagiats.

El Congrés el celebrarem el dia 14 i 15 d’octubre del 2021, just abans de L’Acte Inaugural com és habitual, i serà en un horari compatible amb la feina dels assistents. El dia 13 d’octubre encetarem amb unes xerrades precongrés, que esperem siguin del vostre grat.

Tot i el format virtual, volem seguir mantenint l’essència del nostre Congrés amb un alt nivell de les ponències i amb experts que tractin els temes amb objectivitat i profunditat. El programa inclou taules rodones on podreu formular les vostres preguntes a través del xat electrònic de la mateixa plataforma virtual del Congrés, i així fer més enriquidores les xerrades i el debat. Us convidem també a enviar les vostres comunicacions i pòsters, en especial als residents.

Trobareu tota la informació a la web www.congresscc2021.com Us convidem a tots a participar i a gaudir en aquesta edició del Congrés Català que estem preparant amb molta il·lusió tots els membres de la Junta de la Societat Catalana de Cirurgia Us hi esperem!

El President,
Sebastiano Biondo
La Secretària,
Marta Climent Agustin
Powered by
LogoGP litlle

TECHNICAL SECRETARIAT

logoGPBlanco Maria Cubí, 4 - Pral  | 08006 Barcelona (SPAIN) 
T. +34 932388777| F. +34 932387488
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.